Google Adwords

Google Adwords

I Sverige googlar vi över 50 miljoner gånger om dagen. Bli synlig för era kunder när er är på jakt efter det ni erbjuder.
  • Syns du inte så finns du inte! Att synas på Google är en viktig del i marknadsföringen av ditt företag. Det handlar om att synas för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.
  • Vare sig du vill få fler besökare till din webbplats, öka din försäljning eller få fler samtal så är Google Adwords optimalt för dig.

Vad är Adwords?

Google Adwords är annonseringsverktyget för dig som vill vara synlig online när dina kunder söker efter dina produkter eller tjänster.
Textannonser
Textannonser är de annonser man ser högst upp eller längst ned när man gör en sökning på Google. Vi tar fram de rätta nyckelorden och utför optimeringsarbetet för att göra er så synlig som möjligt.
Google Shopping
Google shopping kallas det lilla produktflödet man ser när man gjort ett sök på Google. Har ni några specifika produkter ni vill lyfta fram? Vi hjälper er!
Youtube
Google äger idag världens största TV-kanal, Youtube. Genom Google AdWords är det även möjligt att skapa videoannonser som visas på Youtube. Med vår hjälp når ni ut till rätt målgrupp baserat på ålder, kön, plats, intressen och så vidare. Med över en miljard användare finns det enorma möjligheter att synas för rätt målgrupp.
Sökords-optimering
Vad söker era kunder egentligen efter? Genom analys och erfarenhet plockar vi fram de sökord som kommer ge bäst effekt.

Se hur vi kan hjälpa dig med Google

Låt oss hjälpa ditt företag att växa på nätet.

Vårt team av professionella Google-experter är den perfekta partnern för ett framgångsrikt affärssamarbete.

sv_SESwedish
sv_SESwedish